Contact

Imex Cars BV
Habraken 2323A
5507 TK Veldhoven

Paul Jacobs
+31 (0)6-55792590 
paul@imex.cc

Wij zijn 7 dagen per week geopend.
Bezichtiging alleen mogelijk na telefonische afspraak.

Duurzaam Rijden

Mobiliteitsscan

Alvorens u veranderingen aanbrengt in uw beleid verzorgt Imex Cars i.s.m. Duurzaam Groep Nederland een mobiliteitsscan. De scan is binnen twee weken afgerond en bieden wij kosteloos (t.w.v. € 1500) aan bij klanten van Imex Cars. Hiermee verschaft u zichzelf de inzichten om strategische keuzes te maken op het gebied van mobiliteit. Meten is weten. Mobiliteit met een visie noemen wij dat. Minder uitstoot, minder kosten. Dat is wel zo verstandig in het huidige economische klimaat. 

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Stelt u zich voor dat u een fractie van de huidige onderhoudskosten heeft, minimale wegenbelasting gaat betalen en bovendien uw Co2 footprint op mobiliteit drastisch verlaagd. Een bijzonder gegeven is dat het laden met elektriciteit slechts € 4 tot € 8 per laadbeurt kost. U verlaagt uw brandstofkosten tot een minimum. Elektrisch rijden verbetert bovendien uw imago en zorgt voor extra bewustzijn bij uw medewerkers en klanten. U bent vernieuwend bezig en uw duurzame ambities zet u kracht bij.

Groen Gas rijden

Dit is de snelst groeiende vorm van mobiliteit ter wereld. De meeste mensen kennen aardgas voor huishoudelijk gebruik, maar dat je er mee kunt rijden is minder bekend. Imex Cars geeft u graag inzicht in hoe dit in zijn werk gaat. Groengas tanken aan de pomp is 35% goedkoper dan diesel. Bijna klimaatneutraal rijden is mogelijk met Groengas en bovendien stimuleert u de Nederlandse economie en de agrarische sector. Groengas wordt namelijk gewoon in Nederland geproduceerd. 

A-label rijden

Zuinige auto's rijden is populair en beter voor het milieu. Imex Cars bekijkt samen met u waar u uw wagenpark kunt verduurzamen door het inzetten van minder vervuilende auto's. Er zijn vele modellen beschikbaar. Rijden met een A-label is de beste en meest verantwoorde optie na het rijden op Groengas en Elektrisch rijden.